Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Crinum

Crinum

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Crinum kopen

Koop Crinum van top kwaliteit bij Queen Flowerbulbs en geniet de hele zomer van de prachtige kleur van de Crinum die wij u te bieden hebben. Queen Flowerbulbs verkoopt alleen de allerbeste kwaliteit Crinum. Onze vakmensen controleren alle Crinum bollen op kwaliteit en maat. Deze kwaliteit wordt gedurende het hele inpakproces bewaakt zodat wij de kwaliteit van de Crinum bollen kunnen waarborgen tot aan het moment dat wij de Crinum bollen naar u toe sturen. Alle Crinum bollen worden in één van onze cellen met klimaatbeheersing bewaart onder de beste omstandigheden. Zo koopt u altijd de beste kwaliteit Crinum bollen.

Crinum bestellen

Crinum bollen besteld u snel, eenvoudig en veilig bij Queen Flowerbulbs. U kunt Crinum bollen nu bestellen of op uw verlanglijst zetten en de Crinum bollen worden dan van maart tot en mei bij u geleverd.

Weetjes over de Crinum

Crinum is één van de laatbloeiende zomerbloeiers. Crinum is een grote plant en groeit het best wanneer deze alleen in een pot staat. De plant moet voor de winter binnen gehaald worden. Als de bollen goed worden beschermd en jaar na jaar op dezelfde locatie blijven, dan begint de bloem nog mooier te bloeien dan in de vorige jaren.

Queen Flowerbulbs is trotse hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moederbedrijf Tuberbulb is Queen Flowerbulbs hofleverancier van de Keukenhof. Ieder jaar leveren wij tienduizenden bloembollen die in onze eigen tuin in de Keukenhof worden geplant. In deze tuin vind u ook ons verkooppunt alwaar u bloembollen kunt bestellen en Amaryllissen kunt kopen en direct meenemen. Onze enthousiaste en vakbekwame verkoopmedewerkers kunnen u adviseren over de aanschaf van Crinum bollen en vele andere soorten bloembollen en knollen. Keukenhof is helaas niet lang genoeg geopend om ook onze Crinum bollen aan u te tonen. Mocht dit in de toekomst wel mogelijk worden dan zullen wij met veel plezier onze mooiste en beste Crinum bollen tonen.