Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Crocosmia's

Crocosmia's

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Crocosmia / Montbretia kopen

Koop Crocosmia / Montbretia bollen van top kwaliteit bij Queen Flowerbulbs en geniet de hele zomer van de prachtige varieteiten en kleuren Crocosmia / Montbretia bollen die wij u te bieden hebben. Queen Flowerbulbs verkoopt alleen de allerbeste kwaliteit Crocosmia / Montbretia bollen. Onze vakmensen controleren alle Crocosmia / Montbretia bollen op kwaliteit en maat. Deze kwaliteit wordt gedurende het hele inpakproces bewaakt zodat wij de kwaliteit van de Crocosmia / Montbretia bollen kunnen waarborgen tot aan het moment dat wij de Crocosmia / Montbretia bollen naar u toe sturen. Alle Crocosmia / Montbretia bollen worden in één van onze cellen met klimaatbeheersing bewaart onder de beste omstandigheden. Zo koopt u altijd de beste kwaliteit Crocosmia / Montbretia bollen.

Crocosmia / Montbretia bollen bestellen

Crocosmia / Montbretia bollen besteld u snel, eenvoudig en veilig bij Queen Flowerbulbs. U kunt Crocosmia / Montbretia bollen nu bestellen of op uw verlanglijst zetten en de Crocosmia / Montbretia bollen worden dan van maart tot en mei bij u geleverd.

Weetjes over Crocosmia / Montbretia

Crocosmia is ook bekend onder de oude naam Montbretia. Het is een rijkbloeiend en winterhard gewas, dat goed geplaatst kan worden op de wat drogere plekken in de tuin. Crocosmia / Montbretia is erg populair door de prachtige kleuren en de lange bloeitijd en is ook erg geschikt als snijbloem.

Queen Flowerbulbs is trotse hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moederbedrijf Tuberbulb is Queen Flowerbulbs hofleverancier van de Keukenhof. Ieder jaar leveren wij tienduizenden bloembollen die in onze eigen tuin in de Keukenhof worden geplant. In deze tuin vind u ook ons verkooppunt alwaar u bloembollen kunt bestellen en Amaryllissen kunt kopen en direct meenemen. Onze enthousiaste en vakbekwame verkoopmedewerkers kunnen u adviseren over de aanschaf van Crocosmia / Montbretia bollen en vele andere soorten bloembollen en knollen. Keukenhof is helaas niet lang genoeg geopend om ook onze Crocosmia / Montbretia bollen aan u te tonen. Mocht dit in de toekomst wel mogelijk worden dan zullen wij met veel plezier onze mooiste en beste Crocosmia / Montbretia bollen tonen.