Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Dahlia's

Dahlia's

Artikelen 1 tot 20 van 93 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 93 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Dahlia bollen kopen

Koop Dahlia bollen van top kwaliteit bij Queen Flowerbulbs en geniet de hele zomer van de prachtige varieteiten en kleuren Dahlia bollen die wij u te bieden hebben. Queen Flowerbulbs verkoopt alleen de allerbeste kwaliteit Dahlia bollen. Onze vakmensen controleren alle Dahlia bollen op kwaliteit en maat. Deze kwaliteit wordt gedurende het hele inpakproces bewaakt zodat wij de kwaliteit van de Dahlia bollen kunnen waarborgen tot aan het moment dat wij de Dahlia bollen naar u toe sturen. Alle Dahlia bollen worden in één van onze cellen met klimaatbeheersing bewaart onder de beste omstandigheden. Zo koopt u altijd de beste kwaliteit Dahlia bollen.

Dahlia bollen bestellen

Dahlia bollen besteld u snel, eenvoudig en veilig bij Queen Flowerbulbs. U kunt Dahlia bollen nu bestellen of op uw verlanglijst zetten en de Dahlia bollen worden dan van maart tot en mei bij u geleverd.

Meer over Dahlia bollen

Door de veelzijdigheid is de dahlia een erg populaire en belangrijke zomerbloeier. Er zijn veel verschillende kleuren en bloemtypes. Dahlia's kunnen op allerlei manieren toegepast worden en zijn gemakkelijk in gebruik. Steeds meer mensen ontdekken hoe leuk het is om dahlia's in de tuin te hebben en wie weet, gaat u dit ook ontdekken.

Queen Flowerbulbs is trotse hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moederbedrijf Tuberbulb is Queen Flowerbulbs hofleverancier van de Keukenhof. Ieder jaar leveren wij tienduizenden bloembollen die in onze eigen tuin in de Keukenhof worden geplant. In deze tuin vind u ook ons verkooppunt alwaar u bloembollen kunt bestellen en Amaryllissen kunt kopen en direct meenemen. Onze enthousiaste en vakbekwame verkoopmedewerkers kunnen u adviseren over de aanschaf van Dahlia bollen en vele andere soorten bloembollen en knollen. Keukenhof is helaas niet lang genoeg geopend om ook onze Dahlia bollen aan u te tonen. Mocht dit in de toekomst wel mogelijk worden dan zullen wij met veel plezier onze mooiste en beste Dahlia bollen tonen.