Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Eucomis

Eucomis

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Eucomis kopen

Koop Eucomis bollen van top kwaliteit bij Queen Flowerbulbs en geniet de hele zomer van de prachtige varieteiten en kleuren Eucomis bollen die wij u te bieden hebben. Queen Flowerbulbs verkoopt alleen de allerbeste kwaliteit Eucomis bollen. Onze vakmensen controleren alle Eucomis a bollen op kwaliteit en maat. Deze kwaliteit wordt gedurende het hele inpakproces bewaakt zodat wij de kwaliteit van de Eucomis bollen kunnen waarborgen tot aan het moment dat wij de Eucomis bollen naar u toe sturen. Alle Eucomis bollen worden in één van onze cellen met klimaatbeheersing bewaart onder de beste omstandigheden. Zo koopt u altijd de beste kwaliteit Eucomis bollen.

Eucomis bollen bestellen

Eucomis bollen besteld u snel, eenvoudig en veilig bij Queen Flowerbulbs. U kunt Eucomis bollen nu bestellen of op uw verlanglijst zetten en de Eucomis bollen worden dan van maart tot en mei bij u geleverd.

Weetjes over Eucomis

Eucomis is een bijzondere verschijning doordat de bloem wordt gevormd door een heleboel kleine bloemen. Eucomis trekt veel bijen aan, omdat de bloemen veel nectar produceren. Bijzonder geschikt voor kuipbeplanting, maar ook zeker in de volle grond.

Queen Flowerbulbs is trotse hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moederbedrijf Tuberbulb is Queen Flowerbulbs hofleverancier van de Keukenhof. Ieder jaar leveren wij tienduizenden bloembollen die in onze eigen tuin in de Keukenhof worden geplant. In deze tuin vind u ook ons verkooppunt alwaar u bloembollen kunt bestellen en Amaryllissen kunt kopen en direct meenemen. Onze enthousiaste en vakbekwame verkoopmedewerkers kunnen u adviseren over de aanschaf van Eucomis bollen en vele andere soorten bloembollen en knollen. Keukenhof is helaas niet lang genoeg geopend om ook onze Eucomis bollen aan u te tonen. Mocht dit in de toekomst wel mogelijk worden dan zullen wij met veel plezier onze mooiste en beste Eucomis bollen tonen.