Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Gladiolen

Gladiolen

9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina

Gladiolen bollen kopen

Koop Gladiolen bollen van top kwaliteit bij Queen Flowerbulbs en geniet de hele zomer van de prachtige varieteiten en kleuren Gladiolen bollen die wij u te bieden hebben. Queen Flowerbulbs verkoopt alleen de allerbeste kwaliteit Gladiolen bollen. Onze vakmensen controleren alle Gladiolen bollen op kwaliteit en maat. Deze kwaliteit wordt gedurende het hele inpakproces bewaakt zodat wij de kwaliteit van de Gladiolen bollen kunnen waarborgen tot aan het moment dat wij de Gladiolen bollen naar u toe sturen. Alle Gladiolen bollen worden in één van onze cellen met klimaatbeheersing bewaart onder de beste omstandigheden. Zo koopt u altijd de beste kwaliteit Gladiolen bollen.

Gladiolen bollen bestellen

Gladiolen bollen besteld u snel, eenvoudig en veilig bij Queen Flowerbulbs. U kunt Gladiolen bollen nu bestellen of op uw verlanglijst zetten en de Gladiolen bollen worden dan van maart tot en mei bij u geleverd.

Weetjes over Gladiolen bollen

Gladiolen bollen worden ook wel 'zwaardlelies' genoemd. Dit komt door de zwaardachtige vorm van de bladeren. Het is een gemakkelijk gewas dat niet mag ontbreken tussen de zomerbloeiers. Gladiolen bollen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, van licht tot donker. Door de hoogte van de stelen geven de gladiolen bollen een extra dimensie aan de tuin. De Gladiolen bollen staan graag op een zonnige plek.

Queen Flowerbulbs is trotse hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moederbedrijf Tuberbulb is Queen Flowerbulbs hofleverancier van de Keukenhof. Ieder jaar leveren wij tienduizenden bloembollen die in onze eigen tuin in de Keukenhof worden geplant. In deze tuin vind u ook ons verkooppunt alwaar u bloembollen kunt bestellen en Amaryllissen kunt kopen en direct meenemen. Onze enthousiaste en vakbekwame verkoopmedewerkers kunnen u adviseren over de aanschaf van Gladiolen bollen en vele andere soorten bloembollen en knollen. Keukenhof is helaas niet lang genoeg geopend om ook onze Gladiolen bollen aan u te tonen. Mocht dit in de toekomst wel mogelijk worden dan zullen wij met veel plezier onze mooiste en Gladiolen bollen tonen.