Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Begonia's

Begonia's

12 artikel(en)

per pagina

12 artikel(en)

per pagina

Knolbegonia kopen

Koop knolbegonia van top kwaliteit bij Queen Flowerbulbs en geniet de hele zomer van de prachtige varieteiten en kleuren knolbegonia die wij u te bieden hebben. Queen Flowerbulbs verkoopt alleen de allerbeste kwaliteit knolbegonia. Onze vakmensen controleren elke knolbegonia op kwaliteit en maat. Deze kwaliteit wordt gedurende het hele inpakproces bewaakt zodat wij de kwaliteit van de knolbegonia kunnen waarborgen tot aan het moment dat wij de knolbegonia naar u toe sturen. Elke knolbegonia wordt in één van onze cellen met klimaatbeheersing bewaart onder de beste omstandigheden. Zo koopt u altijd de beste kwaliteit knolbegonia.

Knolbegonia bestellen

Knolbegonia besteld u snel, eenvoudig en veilig bij Queen Flowerbulbs. U kunt knolbegonia nu bestellen of op uw verlanglijst zetten en de knolbegonia worden dan van maart tot en mei bij u geleverd.

De Historie van de Knolbegonia

Met meer dan duizend soorten is dit één van de omvangrijkere gewassen. De oorsprong ligt in de tropische gebieden van Azië, Amerika en Afrika, waar veel vocht en licht is. Begonia's doen het prima als kamerplant, maar wordt toch vooral gebruikt voor kuip- of borderbeplanting. Door de prachtige kleuren zorgen begonia's voor een ware kleurexplosie in uw tuin of op uw balkon. Begonia's zijn niet winterhard. Plant ze dus pas na de laatste nachtvorst. Bewaar ze in de winter in turf of vermiculite, op een koele en droge plaats, om ze het volgende jaar opnieuw te kunnen planten.

Queen Flowerbulbs is trotse hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moederbedrijf Tuberbulb is Queen Flowerbulbs hofleverancier van de Keukenhof. Ieder jaar leveren wij tienduizenden bloembollen die in onze eigen tuin in de Keukenhof worden geplant. In deze tuin vind u ook ons verkooppunt alwaar u bloembollen kunt bestellen en Amaryllissen kunt kopen en direct meenemen. Onze enthousiaste en vakbekwame verkoopmedewerkers kunnen u adviseren over de aanschaf van knolbegonia en vele andere soorten bloembollen en knollen. Keukenhof is helaas niet lang genoeg geopend om ook onze knolbegonia aan u te tonen. Mocht dit in de toekomst wel mogelijk worden dan zullen wij met veel plezier onze mooiste en beste knolbegonia tonen.