Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Bijzondere zomerbloeiers

Bijzondere zomerbloeiers

16 artikel(en)

per pagina

16 artikel(en)

per pagina

Overige bloembollen kopen

Koop overige bloembollen bollen van top kwaliteit bij Queen Flowerbulbs en geniet de hele zomer van de prachtige varieteiten en kleuren overige bloembollen die wij u te bieden hebben. Queen Flowerbulbs verkoopt alleen de allerbeste kwaliteit overige bloemollen. Onze vakmensen controleren alle overige bloembollen op kwaliteit en maat. Deze kwaliteit wordt gedurende het hele inpakproces bewaakt zodat wij de kwaliteit van de overige bloembollen kunnen waarborgen tot aan het moment dat wij de overige bloembollen naar u toe sturen. Alle overige bloembollen worden in één van onze cellen met klimaatbeheersing bewaart onder de beste omstandigheden. Zo koopt u altijd de beste kwaliteit overige bloembollen.

Overige bloembollen bestellen

Overige bloembollen besteld u snel, eenvoudig en veilig bij Queen Flowerbulbs. U kunt overige bloembollen nu bestellen of op uw verlanglijst zetten en de overige bloembollen worden dan van maart tot en mei bij u geleverd.

Meer over overige bloembollen

De categorie overige bloembollen bevat vele bijzonder bolgewassen. Van sommige overige bloembollen heeft u wellicht nog nooit gehoord. Stuk voor stuk zijn alle overige bloembollen een lust voor het oog en kunt er in de zomer van genieten.

Queen Flowerbulbs is trotse hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moederbedrijf Tuberbulb is Queen Flowerbulbs hofleverancier van de Keukenhof. Ieder jaar leveren wij tienduizenden overige bloembollen die in onze eigen tuin in de Keukenhof worden geplant. In deze tuin vind u ook ons verkooppunt alwaar u overige bloembollen kunt bestellen en Amaryllissen kunt kopen en direct meenemen. Onze enthousiaste en vakbekwame verkoopmedewerkers kunnen u adviseren over de aanschaf van overige bloembollen en vele andere soorten bloembollen en knollen. Keukenhof is helaas niet lang genoeg geopend om ook onze overige bloembollen aan u te tonen. Mocht dit in de toekomst wel mogelijk worden dan zullen wij met veel plezier onze mooiste en beste overige bloembollen tonen.