Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Triteleia's

Triteleia's

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Triteleia kopen

Koop Triteleia bollen van top kwaliteit bij Queen Flowerbulbs en geniet de hele zomer van de prachtige varieteiten en kleuren Triteleia die wij u te bieden hebben. Queen Flowerbulbs verkoopt alleen de allerbeste kwaliteit Triteleia bollen. Onze vakmensen controleren alle Triteleia bollen op kwaliteit en maat. Deze kwaliteit wordt gedurende het hele inpakproces bewaakt zodat wij de kwaliteit van de Triteleia bollen kunnen waarborgen tot aan het moment dat wij de Triteleia bollen naar u toe sturen. Alle Triteleia bollen worden in één van onze cellen met klimaatbeheersing bewaart onder de beste omstandigheden. Zo koopt u altijd de beste kwaliteit Triteleia bollen.

Triteleia bollen bestellen

Triteleia bollen besteld u snel, eenvoudig en veilig bij Queen Flowerbulbs. U kunt Triteleia bollen nu bestellen of op uw verlanglijst zetten en de Triteleia bollen worden dan van maart tot en mei bij u geleverd.

Meer over Triteleia

Een rijkbloeiend gewas. Doet het prima in de tuin en is zelfs geschikt voor verwildering. Maar ook in een vaas heeft u erg lang plezier van deze stervormige bloempjes.

Queen Flowerbulbs is trotse hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moederbedrijf Tuberbulb is Queen Flowerbulbs hofleverancier van de Keukenhof. Ieder jaar leveren wij tienduizenden bloembollen die in onze eigen tuin in de Keukenhof worden geplant. In deze tuin vind u ook ons verkooppunt alwaar u bloembollen kunt bestellen en Amaryllissen kunt kopen en direct meenemen. Onze enthousiaste en vakbekwame verkoopmedewerkers kunnen u adviseren over de aanschaf van Triteleia bollen en vele andere soorten bloembollen en knollen. Keukenhof is helaas niet lang genoeg geopend om ook onze Triteleia bollen aan u te tonen. Mocht dit in de toekomst wel mogelijk worden dan zullen wij met veel plezier onze mooiste en beste Triteleia bollen tonen.