Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Zantedeschia's

Zantedeschia's

9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina

Zantedeschia bollen kopen

Koop Zantedeschia bollen van top kwaliteit bij Queen Flowerbulbs en geniet de hele zomer van de prachtige varieteiten en kleuren Zantedeschia bollen die wij u te bieden hebben. Queen Flowerbulbs verkoopt alleen de allerbeste kwaliteit Zantedeschia bollen. Onze vakmensen controleren alle Zantedeschia bollen op kwaliteit en maat. Deze kwaliteit wordt gedurende het hele inpakproces bewaakt zodat wij de kwaliteit van de Zantedeschia bollen kunnen waarborgen tot aan het moment dat wij de Zantedeschia bollen naar u toe sturen. Alle Zantedeschia bollen worden in één van onze cellen met klimaatbeheersing bewaart onder de beste omstandigheden. Zo koopt u altijd de beste kwaliteit Zantedeschia bollen.

Zantedeschia bollen bestellen

Zantedeschia bollen besteld u snel, eenvoudig en veilig bij Queen Flowerbulbs. U kunt Zantedeschia bollen nu bestellen of op uw verlanglijst zetten en de Zantedeschia bollen worden dan van maart tot en mei bij u geleverd.

Meer over Zantedeschia

De populaire naam voor dit gewas is Calla. Zantedeschia is erg geliefd door de veelzijdigheid in gebruik: als kamerplant, als kuipplant en als tuinplant. En zelfs aan de rand van een vijver komt de zantedeschia nog prima tot z'n recht. Zantedeschia geeft stijlvolle, trechtervormige bloemen in veel verschillende kleuren.

Queen Flowerbulbs is trotse hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moederbedrijf Tuberbulb is Queen Flowerbulbs hofleverancier van de Keukenhof. Ieder jaar leveren wij tienduizenden bloembollen die in onze eigen tuin in de Keukenhof worden geplant. In deze tuin vind u ook ons verkooppunt alwaar u bloembollen kunt bestellen en Amaryllissen kunt kopen en direct meenemen. Onze enthousiaste en vakbekwame verkoopmedewerkers kunnen u adviseren over de aanschaf van Zantedeschia bollen en vele andere soorten bloembollen en knollen. Keukenhof is helaas niet lang genoeg geopend om ook onze Zantedeschia bollen aan u te tonen. Mocht dit in de toekomst wel mogelijk worden dan zullen wij met veel plezier onze mooiste en beste Zantedeschia bollen tonen.