Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 446 klanten

Zomerbloemen

Bestel uw Zomerbloeiers bij Queen Flowerbulbs en geniet in de zomer van de mooiste zomerbloemen. Wij bieden een breed sortiment éénjarige zomerbloeiers aan in de meest uiteenlopende bloembollen. U zult zich verbazen hoeveel verschillende soorten zomerbloemen er beschikbaar zijn. U besteld uw zomerbloemen snel en eenvoudig in onze shop en alles wat u nog hoeft te doen is bijvoorbeeld de Dahlia planten en de volgende zomer genieten van de mooiste zomerbloemen. Zomerbloemen zijn de perfecte aanvulling op de voorjaarsbloemen samen geven ze uw tuin 6 maanden per jaar de mooiste kleuren.

Artikelen 1 tot 20 van 568 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 568 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Zomerbloemen planten

Zomerbloemen plant u in het voorjaar als het gevaar voor nachtvorst is geweken. Na het planten groeien de zomerbloemen zoals Dahlia's zeer snel uit tot volwaardige bloeiende gewassen die u de hele zomer plezier bezorgen. Veel van de zomerbloemen kunnen bovendien ook in potten worden geplant of worden gebruikt als snijbloemen. Zomerbloemen sieren uw tuin in het seizoen dat u hier de meeste tijd doorbrengt. Terwijl u heerlijk in de zon zit geniet u van de vele kleuren die de zomerbloemen u bieden. Om de zomer nog eerder te laten beginnen kunt u ook Leliebollen planten, deze vallen in de categorie Voorjaarsbloeier maar vallen er eigenlijk een beetje tussen.

Zomerbloemen kopen bij Queen Flowerbulbs

Zomerbloemen koopt u bij Queen Flowerbulbs snel, eenvoudig en veilig! Wij bieden u onder andere betalen via Paypal, Ideal of Credit Card. U kunt bij ons kiezen om te bestellen zonder een account aan te maken maar u kunt zich natuurlijk ook registreren en in uw account bijhouden wat u hebt besteld. U kunt zich bij ons ook aan melden voor de nieuwsbrief en zo als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes een aanbiedingen.

Queen Flowerbulbs is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moeder bedrijf Tuberbulb B.V. leveren wij vele tienduizenden bloembollen aan de Keukenhof in Lisse. Mede dankzij ons is dit dus het uithangbord van de bloembollen teelt in Nederland. Queen Flowerbulbs heeft ook een verkooppunt in de Keukenhof waar u rechtstreeks de beste bloembollen kunt bestellen. Onze vakmensen zijn hier iedere dag dat de Keukenhof geopend is van 's ochtends vroeg tot 's avonds te vinden om u te helpen kiezen uit het brede aanbod lentebloemen. Onze mensen in de Keukenhof adviseren u ook graag over de aankoop van zomerbollen.