Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Zomerbollen

Bestel uw zomerbollen snel, eenvoudig en veilig bij Queen Flowerbulbs en geniet van de prachtige kleuren en geuren! Speciaal voor u hebben onze vakmensen een assortiment zomerbollen samengesteld in alle kleuren en maten. Zo kunt u kiezen voor laag of hoog bloeiende zomerbollen of één van de vele verschillende kleuren. Alle gesecteerde zomerbollen zijn van uitstekende kwaliteit en worden door ons gekocht bij de beste kwekers. Hierdoor bieden wij bloembollen met 100% bloeigarantie zodat u kunt genieten van onze schitterende producten. 

Artikelen 1 tot 20 van 161 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 161 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Zomerbollen planten

Zomerbollen plant u in het voorjaar als het gevaar voor nachtvorst is geweken. Na het planten groeien de zomerbollen zoals Dahlia's in korte tijd uit tot prachtige bloeiende planten. U geniet de hele zomer van de mooiste zomerbloemen en geuren. Het word een feest om in uw tuin te zijn!

Zomerbollen kopen bij Queen Flowerbulbs

Zomerbollen koopt u bij Queen Flowerbulbs snel, eenvoudig en veilig! Wij bieden u onder andere betalen via Paypal, Ideal of Credit Card. U kunt bij ons kiezen om te bestellen zonder een account aan te maken maar u kunt zich natuurlijk ook registreren en in uw account bijhouden wat u hebt besteld. U kunt zich bij ons ook aan melden voor de nieuwsbrief en zo als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes een aanbiedingen.

Queen Flowerbulbs is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moeder bedrijf Tuberbulb B.V. leveren wij vele tienduizenden bloembollen aan de Keukenhof in Lisse. Mede dankzij ons is dit dus het uithangbord van de bloembollen teelt in Nederland. Queen Flowerbulbs heeft ook een verkooppunt in de Keukenhof waar u rechtstreeks de beste bloembollen kunt bestellen. Onze vakmensen zijn hier iedere dag dat de Keukenhof geopend is van 's ochtends vroeg tot 's avonds te vinden om u te helpen kiezen uit het brede aanbod bloembollen. Onze mensen in de Keukenhof adviseren u ook graag over de aankoop van zomerbollen.