Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 534 klanten

Zwarte Tulpen

Zwarte Tulpen zijn al jaren inmens populair en daarom hebben we bij Queen Flowerbulbs de allerbeste zwarte Tulpen voor u geselecteerd. Echte zwarte Tulpen bestaan niet ze zijn eigenlijk heel donker paars. Het is nog niemand gelukt om een zwarte Tulp te maken. Het is een onderwerp dat erg actueel is door onder andere een musical en een televisie serie over zwarte Tulpen. Ook het museum over de bollenstreek heeft als naam de Zwart Tulp. 

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Zwarte Tulpen planten

Zwarte Tulpen plant u in oktober/november voor de vorst haar intrede doet. Zwarte Tulpen hebben verder geen andere behandeling nodig dan alle andere Tulpen. Wel zijn alle zwarte Tulpen laat bloeiend (eind april en mei) u moet dus wel wat langer wachten voordat de zwarte Tulpen uw tuin sieren. Maar ze zijn zeker de moeite van het wachten waard. U besteld uw zwarte Tulpen snel, simpel en veilig bij Queen Flowerbulbs.

Zwarte Tulpen kopen bij Queen Flowerbulbs

Zwarte Tulpen koopt u bij Queen Flowerbulbs snel, eenvoudig en veilig! Wij bieden u onder andere betalen via Paypal, Ideal of Credit Card. U kunt bij ons kiezen om te bestellen zonder een account aan te maken maar u kunt zich natuurlijk ook registreren en in uw account bijhouden wat u hebt besteld. U kunt zich bij ons ook aan melden voor de nieuwsbrief en zo als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes een aanbiedingen.

Queen Flowerbulbs is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moeder bedrijf Tuberbulb B.V. leveren wij vele duizenden zwarte Tulpen aan de Keukenhof in Lisse. Mede dankzij ons is dit dus het uithangbord van de zwarte Tulpen teelt in Nederland. Queen Flowerbulbs heeft ook een verkooppunt in de Keukenhof waar u rechtstreeks de beste zwarte Tulpen kunt bestellen. Onze vakmensen zijn hier iedere dag dat de Keukenhof geopend is van 's ochtends vroeg tot 's avonds te vinden om u te helpen kiezen uit het brede aanbod zwarte Tulpen.