Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Alliums

Pre-order nu! Verzending vanaf September 2019

Alliums

Bij Queen Flowerbulbs kun je de beste kwaliteit alliums kopen. De alliums, ook wel sieruien genoemd, staan bekend om hun grote verscheidenheid aan kleur, geur en hoogte. De meeste soorten bloeien in de vroege zomer, direct na de meeste voorjaarsbloeiers. Alliums gaan lang mee, ook op de vaas! Alle soorten kunnen prima in de border verwerkt worden. Afhankelijk van het soort kan de bolmaat verschillen van 3 tot 30 cm. Alle Alliums hebben een goed gedraineerde grond nodig. Een zonnige plantplek is voor de meeste soorten een voorwaarde. Ga zorgvuldig om met de Allium bollen tijdens het planten zodat deze niet beschadigen. Wist je dat vlinders en bijen dol zijn op de Allium?


12 artikel(en)

per pagina

12 artikel(en)

per pagina

 

Alliumbollen kopen

Alliumbollen kopen doet u bij Queen Flowerbulbs en geniet van de prachtige kleuren en varieteiten die door ons worden aangeboden. Elke Alliumbol word door onze vakmensen gecontroleerd op kwaliteit, maat en soortechtheid. Hierdoor kunt u gegarandeerd de beste kwaliteit Alliumbollen kopen. Van de verschillende soorten en types hebben wij de beste en mooiste geselecteerd om aan u aan te bieden.

Aliumbollen bestellen

Alliumbollen bestellen doet u tussen Maart en November. Alliumbollen plant u in oktober/november/december voordat de vorst intreed. Als u uw Alliumbol in deze periode besteld geniet u in het voorjaar en de jaren erna van dit schitterende product.

Alliumbollen

Alliums staan ook wel bekend als sieruien, omdat ze tot dezelfde familie behoren als de consumptie-ui en knoflook. De bol van de Allium heeft ook de kenmerkende geur die u kent van de ui. De bloem heeft uiteraard niet de uien geur. Alliums zijn er in veel verschillende soorten, maten en hoogten. Wij hebben ons voor onze catalogus geconcentreerd op de soorten met grote bloemen en hoge stelen. De echte blikvangers dus. Alliums behouden hun sierwaarde ook na de kleurrijke bloei, want u kunt de bloem laten drogen en daarna gebruiken in een mooi boeket. Als u nu alliums plant, heeft u er vele jaren plezier van, want ze komen ieder jaar terug.

Queen Flowerbulbs is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moederbedrijf Tuberbulb is Queen Flowerbulbs hofleverancier van de Keukenhof. Ieder jaar leveren wij Alliumbollen aan de Keukenhof. Deze Alliumbollen worden geplant in onze eigen tuin in de Keukenhof. In deze tuin vind u ook ons verkooppunt waar u naast Alliumbollen ook nog vele andere bloembollen kunt bestellen. De Keukenhof is een belangrijk uithangbord van de Alliumbollen teelt in Nederland. Het is voor ons dan ook een grote eer om onze Alliumbollen in deze schitterende omgeving te mogen laten bloeien. De Alliumbollen die wij leveren aan de Keukenhof zijn van dezelfde kwaliteit als degene die wij aan u leveren. Alleen de allerbeste Alliumbollen worden hier geplant om reclame te maken voor ons fantastische product. Wilt u ook eens genieten van onze Alliumbollen in een andere omgeving dan uw tuin? kom dan in het voorjaar naar de Keukenhof.