Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Hyacinten

Weer voor pre-order beschikbaar vanaf maart 2020

Hyacinten

Bij Queen Flowerbulbs kun je de beste kwaliteit hyacinten kopen. De geur van hyacinten is dé geur van het voorjaar! Hyacinten zijn niet voor niets erg populair in huis en tuin. Door de diversiteit aan kleuren is er voor ieder wat wils. Zachte tinten, felle kleuren of prachtige, donkere bloemen: aan jou de keuze. Een combinatie van verschillende kleuren hyacinten is ook zeker een aanrader. Hyacinten houden van zonnige plekken maar kunnen ook prima tegen schaduw. Een voordeel is dat bloemen in de schaduw langer bloeien dan wanneer ze in de hete zon staan. Hyacinten zijn ook perfect voor beplantingen in bakken of potten. Plant hyacinten en de bijen zullen zich naar jouw tuin verplaatsen!


Hyacinten kopen

Bij Queen Flowerbulbs koopt u de beste kwaliteit en maat hyacintenbollen. Voor hyacinten is de maat van de bol erg belangrijk. Is de bol te klein dan geeft zij geen bloem maar is de bol te groot dan word de bloem te zwaar en valt deze om. Wij bieden u de beste maat hyacintenbollen zodat u gegarandeerd kunt genieten van prachtige bloemen. Hyacinten kopen bij Queen Flowerbulbs geeft u de garantie op de mooiste hyacinten bloemen in het voorjaar.

Hyacintenbollen bestellen

Hyacintenbollen besteld u tussen Maart en November. Hyancintenbollen plant u in oktober/november/december voor de vorst intreed. De door u bestelde bollen bloeien dan het daarop volgende voorjaar en verspreiden een heerlijke geur door uw tuin.

De historie van Hyacintenbollen

De naam Hyacinthus komt uit de Griekse mythologie. Hyacinthus was een atleet die werd aanbeden door Apollo. Hyacinthus werd gedood door een ongeval tijdens een wedstrijd discuswerpen en uit zijn bloed zou een bloem bloeien die wij nu kennen als de hyacint. De hyacint is een bolgewas uit de aspergefamilie die van origine uit het oostelijke Middellandse Zeegebied komt. Later werden hyacinten geteeld in Frankrijk en kwamen ze naar Nederland. Dit werd het gebied voor de hyacintenteelt. In de loop der jaren werden er meer dan 2.000 verschillende soorten ontwikkeld. Hyacinten zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, blauw, geel, roze, rood , paars en sinds kort ook in zo'n donkere kleur paars dat het wel zwart lijkt.

Queen Flowerbulbs is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moederbedrijf Tuberbulb is Queen Flowerbulbs hofleverancier van de Keukenhof. Ieder jaar leveren wij duizenden Hyacinten aan de Keukenhof. Deze Hyacinten worden geplant in onze eigen tuin in de Keukenhof. In deze tuin vind u ook ons verkooppunt waar u naast Hyacinten ook nog vele andere bloembollen kunt bestellen. De Keukenhof is een belangrijk uithangbord van de Hyacinten bollen teelt waar Nederland beroemd om is. Het is voor ons dan ook een grote eer om onze Hyacinten in deze schitterende omgeving te mogen laten bloeien. De Hyacinten die wij leveren aan de Keukenhof zijn van dezelfde kwaliteit als degene die wij aan u leveren. Alleen de allerbeste Hyacinten worden hier geplant om reclame te maken voor ons fantastische product. Wilt u ook eens genieten van onze Hyacinten in een andere omgeving dan uw tuin? kom dan in het voorjaar naar de Keukenhof.